Villa “Bon Séjour” (villa nr. 201): een ruime villa voor 8 personen, tuin, prachtig glazen dak, terras, 4 slaapkamers met airconditioning, 2 badkamers, 2 toiletten. Gelegen in de rust van het 4-sterren villapark "Demeures du Luc" in Saumane de Vaucluse in de Provence.

Na aankoop door de eigenaar is de villa van boven tot onder gerenoveerd, opnieuw geschilderd, voorzien van airconditioning in de 4 slaapkamers, een compleet nieuw interieur, groot overdekt terras, mooi vlak terras met natuurstenen vloer met een grote buitentafel en 8 stoelen . en daarnaast is er een groot nieuw gebouwd verwarmd privézwembad in de aangelegde tuin.

Het park van de villa, rustig en ruim opgezet, beschikt over een mooi en groot algemeen zwembad van maar liefst 20x8 meter (ideaal om 's ochtends een paar baantjes te trekken), een ondiep rond peuterbad - apart - en een korte tennisbaan en alles is onder Nederlands bestuur. .

Deze prachtige villa is het hele jaar door te huur.

De Provence heeft meer dan 320 dagen zon per jaar. Vlakbij ligt het prachtige stadje Isle sur la Sorge, een van de mooiste plekjes in de Provence met pittoreske huisjes, mooie markten en waterwegen die door het stadje lopen. De regio geniet van minstens 300 dagen zon per jaar, met prachtige blauwe luchten. Mocht het te warm zijn: de villa beschikt over airconditioning in alle slaapkamers, waardoor u heerlijk kunt slapen.

Naast het grote verwarmde privézwembad waar u heerlijk kunt afkoelen, beschikt de woning zelf ook over een grote overdekte veranda met een grote tuintafel en terrasstoelen, zodat u desgewenst beschut tegen de zon kunt zitten.

In de tuin nog divers. luxe woonkamersets. Ook staat er een nieuwe elektrische Weber barbecue (kolen zijn hier verboden vanwege brandgevaar). Er is een Wallbox voor uw elektrische auto beschikbaar. Gebruik voor een vast tarief van € 25,- per week. (met de auto).

Dit is een rookvrij huis.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

De "Villa Bon Séjour" (of ook villa nr. 201) is gelegen in het Parc de la Villa "Les Demeures du Luc" in Saumane-de-Vaucluse, waar zich 44 vakantievilla's bevinden. Het park ligt in de heuvels tussen Isle-sur-la-Sorgue en Fontaine-de-Vaucluse; in het hart van de Provence.

Het park beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad met apart kinderbad en een gemeenschappelijke tennisbaan. Het park is uitsluitend toegankelijk via een beveiligde ingang.

Lire plus

Nelly REBEL

Nelly REBEL est membre depuis 17/07/2017. Vous pouvez contacter le propriétaire en Néerlandais, Anglais, Français, Allemand.

  • Hôte vérifié

Le propriétaire répond habituellement dans un délai de 1 jour.

Voir la gamme complète et le numéro de téléphone de Nelly
€ 1 095,00
À partir de / semaine

Quand partez-vous en vacances?

1
0

Coûts supplémentaires:

  • Dépôt
    € 0,00 par semaine (paiement: sur place)
  • Linge de lit
    € 11,00 par séjour (paiement: sur place)
  • Taxes de séjour
    € 12,00 par semaine (paiement: lors de la réservation)
  • Nettoyage
    € 135,00 par séjour (paiement: sur place)
  • Dépôt
    € 450,00 par séjour (paiement: sur place)

Le locateur parle Néerlandais, Anglais, Français, Allemand


Intérieur

De villa beschikt over een comfortabele woonkamer met een aparte eethoek. In de woonkamer vindt u een flatscreen televisie waarop u tal van publieke en commerciële zenders kunt ontvangen. Daarnaast beschikt u over een dvd-speler en een dockingstation voor uw muziek via mp3 of iPhone.

Uiteraard is er een volledig ingerichte moderne keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Koffie zetten doe je met een Nespresso machine, een gewoon of Senseo koffiezetapparaat, een sapcentrifuge, snijplanken, een messenset etc.

In de garage vindt u een wasmachine en een droger. Wifi internet is beschikbaar in de villa.

De woning beschikt over vier tweepersoonsslaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met en-suite badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers met ruime badkamer op de eerste verdieping. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. De bedden in 2 slaapkamers zijn 180x200 cm. en de 2 overige slaapkamers 160x200 cm., verdeeld in enkele matrassen en dekbedden.

Bij de receptie kunt u altijd beddengoed huren (€ 11,- per persoon) en zij kunnen er ook voor zorgen dat de bedden bij aankomst opgemaakt zijn (€ 6,50 per bed). Indien gewenst kunt u ook handdoeken en keukengerei huren. Je neemt altijd je zwembadhanddoek mee (en als je gebruik maakt van het babybedje: beddengoed).

De slaapkamerramen zijn voorzien van horren. Zoals gezegd beschikt de villa over 2 badkamers; een kleine tweepersoonsslaapkamer op de begane grond met douche en wastafel en een grote badkamer op de eerste verdieping met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel.

Er zijn aparte toiletten op de begane grond en eerste verdieping.

De villa beschikt over een eigen parkeerplaats en een zeer ruime en fraai aangelegde tuin met daarin het privé (verwarmde) zwembad (5 x 12 meter). Verder heeft u de beschikking over een prachtig zeer groot overdekt terras en een groot terras rondom het zwembad voorzien van elektrisch oprolbaar rolzeil (veilig voor kleine kinderen en houdt het water lekker warm). Het zwembad begint bij 75 cm. en is aan het uiteinde 1,75 m diep. In de tuin en op het terras staat luxe tuinmeubilair (waarvan 14 tuinstoelen, mooie Provençaalse eettafel, tuinmeubilair, 6 ligstoelen, extra tuinmeubilair). Er is verlichting in de tuin en naast het privézwembad is er ook een buitendouche op zonne-energie met warm en koud water zodat u zich kunt afspoelen.

De villa biedt ruim comfort en is van alle gemakken voorzien.

Lire plus

Alentours

In de omgeving van het landgoed kunt u naast paardrijden, kanoën, survival en golfen bij de naastgelegen Golf Provence Country Club genieten van lokale markten, gezellige terrasjes en uitstekende eetgelegenheden. De onderstaande dorpen en steden zijn slechts een selectie van het brede scala aan bezienswaardigheden.

In het hart van de Provence – in het centrum van de Vaucluse – ligt Isle-sur-la-Sorgue, een charmant middeleeuws stadje vlakbij Avignon. Het centrum staat bekend om zijn antiekwinkels, (antiek)markten, monumenten en gezellige terrasjes. Zoals de naam al doet vermoeden, is de stad gebouwd op eilandjes van de Sorgue. Historische watermolens, grachten, beroemde antiekmarkten en culinaire voorzieningen geven Isle-sur-la-Sorgue een authentiek karakter. De Fransen spreken trots van ‘Provençaals Venetië’.

Fontaine-de-Vaucluse ligt vlakbij Isle-sur-la-Sorgue, aan de bron van de Sorgue. Deze oude stad herbergt de krachtigste bron van Frankrijk. De ondergrondse rivier aan de voet van de rots produceert maar liefst 90.000 liter water per seconde. Fontaine-de-Vaucluse dankt zijn populariteit niet alleen aan dit indrukwekkende fenomeen; Aan de oevers van de Sorgue kunt u genieten van uitstekende gastronomie en winkelen. Vanuit Fontaine-de-Vaucluse is het mogelijk om per kano de Sorgue af te varen richting Isle-sur-la-Sorgue.

Gordes, ongetwijfeld een van de meest toeristische steden van de Vaucluse. Het lijkt erop dat deze oude stad, met al zijn traditionele bakstenen huizen en muren, van de bergtop gaat glijden. Beroemd zijn de “Bories”, een soort hutten van op elkaar gestapelde stenen die dienst deden als schaapskooien of herdershuizen.

Luberon, dit prachtige regionale park wordt in het zuiden begrensd door de bergketens Grand Lubéron en Petit Lubéron. Hier vindt u prachtige wijngaarden en pittoreske bergdorpjes, waaronder Rousillon, Ménerbes, Bonnieux en Lacoste. Dit laatste dorp wordt gedomineerd door de ruïnes van het kasteel van de markies de Sade.

Arles: Hier kun je een biertje drinken op het terras van Café de Nuit, het etablissement dat wereldberoemd is geworden door Vincent van Gogh. In de stad kun je in zijn voetsporen treden met speciale Vincent van Gogh-stoeptegels. Er zijn ook veel Vincent van Gogh-memorabilia in de omgeving van Arles en je zult het uitzicht tegenkomen dat hij in zijn schilderijen heeft vereeuwigd.

Avignon, ooit de zetel van de pausen en tegenwoordig de hoofdstad van het departement Vaucluse, ligt op slechts 25 km van Saumane-de-Vaucluse en is een bezoek waard. Vanuit de tuinen van het Palais des Papes heb je een prachtig uitzicht op de beroemde Pont d'Avignon, die eigenlijk Pont Saint-Bénézet heet. Er zijn verschillende grote winkelcentra in en rond Avignon.

De havenstad Marseille ligt op slechts een uur rijden. Het is de hoofdstad van de Provence en na Parijs de grootste stad van Frankrijk. De invloed van de zee is duidelijk voelbaar en bij een bezoek aan de stad is een bezoek aan de oude haven zeker de moeite waard. Op één van de vele terrassen kunt u de bekende Bouillabaise proeven.

Voor de kust ligt het eiland met het Château d'If. Dit fort gebouwd door koning François I voor de kust van Marseille dankt zijn bekendheid aan Edmond Dantès, de beroemde graaf van Monte-Christo (“de man met het ijzeren masker”), beschreven door Alexandre Dumas. Voor een ongeëvenaard uitzicht over de stad en de zee gaat u omhoog richting Notre-Dame de la Garde.

Als u van het strand wilt genieten, vindt u de kleine stranden van de chique buitenwijk Carry-le-Rouet verder naar het westen, terwijl de badplaats Cassis op enige afstand ten oosten van Marseille ligt.

Aix-en-Provence ligt ook op een uur rijden. Aix ademt de sfeer van de echte stad in Zuid-Frankrijk met zijn Cours Mirabeau, een prachtige laan omzoomd met platanen, zijn prachtige oude gebouwen, zijn talrijke straten en steegjes en zijn pleinen met terrassen.

In de Provence bieden wij in totaal 4 individuele villa's met verwarmd privézwembad aan in het Parc Villa "Demeures du Luc" in Saumane de Vaucluse. Uitgerust met een groot 20 meter zwembad en een tennisbaan. 2 kilometer. Er is ook een fantastische golfbaan in de buurt.

Lire plus
Rural
Collines
Vignoble
Dans le village
Boisé
Au parc de vacances
L'équitation
Parcours de golf
Tennis
Pêche
Faire de la moto
Pétanque
Sentiers de randonnée
Sentiers de vélo de montagne
Itinéraires cyclistes
Location de vélo

Équipements

Lave-vaisselle
Machine à laver
Fer à repasser
Micro-ondes
Four
Chauffage
Climatisation
Barbecue
Parking
Terrasse
Chaise haute
Lit bébé
Adapté aux enfants
TV / DVD
Internet WIFI
Piscine chauffée
Piscine partagée
Piscine privée

Critiques
(0)

Il n'y a pas encore d'avis
Ajouter une note

Disponibilité

Jul 2024

LMMJVSD
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aug 2024

LMMJVSD
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  • Disponible
  • Non disponible
  • Dernière minute
Dernière modification: 27/07/2024 04:08

Photos

Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Maisons de vacances en France
Inscrivez-vous et restez informé!
Inscrivez-vous et restez informé!

Inscrivez-vous à notre newsletter et restez informé de nos offres exceptionnelles!