Vakantiehuizen in Alsace

Een vakantiehuis in Alsace, dat staat bijna synoniem aan puur genieten. Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be hebben we daarom een aanbod samengesteld van de meest kwalitatieve vakantiewoningen in deze regio. Hierdoor kan u de streek ontdekken vanuit het comfort van uw eigen vakantiehuis in Alsace! Een activiteit die u deze vakantie niet kan overslaan is een bezoekje aan Straatsburg. De Europese hoofdstad heeft namelijk veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan La Petite France.

Deze wijk is niet voor niets opgenomen in de UNESCO-werelderfgoedlijst. U vindt hier authentieke vakwerkhuizen en romantische grachten, die samen een schilderachtig plaatje vormen.

Ook in de stad Colmar kijkt u uw ogen uit dankzij de authentieke woningen en de bloemen, die in grote getalen aanwezig zijn. Breng zeker een bezoek aan Petite Venise of ‘klein Venetië’ om een boottocht te maken in de grachten die door de wijk lopen. Heeft u zin in wat meer actie? Dan is een wandeling via de Vogezen ideaal. Met zijn vele heuvels en prachtige natuurlandschappen vormt dit gebergte een zalige wandelroute. Voor een totaalplaatje aan natuur, cultuur en actie kan u zich naar de burcht van Haut-Koenigsbourg begeven. Dit kasteel bevindt zich tussen de bergen waar u heel de Alsace in één oogopslag kan innemen.

Bepaal zelf het verloop van uw vakantie!

Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be kan u voor ieder gezelschap een passende vakantiewoning vinden in Alsace. Wij bieden u namelijk een aanbod van de meest kwalitatieve accommodaties in verschillende Franse streken. Ons assortiment is gevarieerd en daarom toegankelijk voor iedereen.

Om ervoor te zorgen dat uw vakantie optimaal verloopt stellen we u steeds in direct contact met de verhuurder van de vakantiewoning. Hierdoor kan u met eventuele vragen zowel bij hem als bij ons terecht.

Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod:


Vakantiehuizen met zwembad
Groepsvakanties in Frankrijk
Op vakantie in Frankrijk met uw huisdier
Vakantiehuizen met wifi
Kindvriendelijke vakantiewoningen
Vind hier uw vakantiehuis in Alsace !

Kiest u er ook voor om te genieten in uw vakantiehuis in de Alsace?

Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be vindt u het verblijf dat geschikt is voor uw reisgezelschap! Neem zeker een kijkje onderaan deze pagina, waar u enkele accommodaties uit ons aanbod kan terugvinden.

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!