Vakantiehuizen in Bretagne

Een vakantiehuis in Bretagne huren is de perfecte basis voor een ontspannende vakantie. Samen met uw vrienden of familie kan u tot rust komen in uw eigen privé vakantiehuis nadat u overdag de talrijke bezienswaardigheden van Bretagne heeft ontdekt.

De streek is niet voor niets een populaire vakantiebestemming: Bretagne wordt gesierd door prachtige natuur landschappen waaronder de Côte de Granit Rose en de Pointe du Raz, waar zelfs de bekende schrijver Victor Hugo regelmatig zijn toevlucht zocht. Ook staat Bretagne bekend om haar vele vuurtorens.

Rondom Bretagne zijn vele indrukwekkende eilanden te ontdekken. Dankzij witte stranden, een rijke cultuur en zeer afwisselende natuur zal uw vakantie u nog lange tijd bijblijven. De kers op de taart is dat u na uw uitstappen en ontdekkingen zalig kan nagenieten in uw vakantiewoning.

Heeft u vragen of opmerkingen rond ons aanbod aan vakantiehuizen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! U kan ons telkens bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 78 48 04 15. Wij helpen u graag verder!

Luxe vakantiehuizen aan de kust van Bretagne

U kent vast het gezegde ‘leven als een God in Frankrijk’. Dat idyllische idee kan u waarmaken door een luxe vakantiehuis te huren aan de kust van Bretagne. Zo kan u een bezoekje brengen aan Cancale, een klein havenstadje nabij Mont-Saint-Michel dat wereldwijd bekend staat om haar oesters. Ook kan u natuurlijk een uitstap maken naar de verschillende gezellige badplaatsen om de indrukwekkende bouwwerken en natuur landschappen te bewonderen.

De Bretonse kust is zeer uitgestrekt en heeft voor ieder wat wils. Voor de natuurliefhebbers zal er voldoende te bezien zijn dankzij de ongerepte natuur die aanwezig is in de kuststreek. Ook de avonturiers zullen hun hart door Bretagne kunnen laten veroveren dankzij de vele wandelpaden die naar de mooiste en meest speciale plaatsen leiden. Er zijn talloze prachtige gebouwen en culturele monumenten te ontdekken, zoals oude abdijen en ruïnes.

Als u graag eens puur wilt ontspannen en het ontdekken een dagje wilt overslaan, kan u genieten in uw luxe vakantiehuis aan de kust van Bretagne. Bij Vakantiehuizen in Frankrijk worden enkel de beste vakantiewoningen geselecteerd. Als u dus een vakantiehuis in Bretagne bij ons huurt, kan u er zeker van zijn dat de woning kwalitatief in orde is.

Vind hier uw ideale vakantie betrekking in Bretagne

Indien u graag een vakantiehuis in Bretagne huurt, neem dan gerust contact op met Vakantiehuizen in Frankrijk.be via het telefoonnummer +32 (0) 78 48 04 15. Wij helpen u graag verder!

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!