Vakantiehuizen in Champagne-Ardenne

Door een vakantiewoning in de Champagnestreek te boeken, gaat u een rustgevende vakantie tegemoet! Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be maken wij voor u een selectie van de beste vakantiehuizen die te vinden zijn zodat u er even tussenuit kan om zalig tot rust te komen.

De Champagnestreek is, zoals de naam al verraadt, vooral geliefd om de wereldberoemde champagne wijn die er gemaakt wordt. Er is echter nog veel meer te ontdekken in deze regio. Zo kan u een bezoekje brengen aan de kunststad Troyes. Deze stad heeft een unieke uitstraling dankzij de vele glas-in-loodramen die er nog te vinden zijn. Het bekendste voorbeeld is de kathedraal Saint-Paul-et-Saint-Pierre, waar de kleuren van de oude ramen dankzij de lichtinval de binnenkant van de kerk sieren.

Wilt u het mooiste plekje uit de Champagnestreek zien, dan moet u zeker eens langs Châlons-en-Champagne gaan. Dit is de hoofdstad van de regio, en het is er eentje om trots op te zijn. In het stadspark Le Petit Jard kan u genieten van het prachtige natuurlandschap van de streek. Ook Epernay is zeker een bezoekje waard. Deze stad wordt gezien als het kloppende hart van de champagneproductie.

Verschillende mogelijkheden voor uw vakantie

Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be willen we u een vakantiewoning bieden waar u elke avond kan nagenieten van hetgeen u in de dag gedaan heeft. Om dat te kunnen doen selecteren wij enkel de meest kwalitatieve vakantiehuizen die er te vinden zijn. Ook stellen we u altijd in contact met de verhuurder van de vakantiewoning. Hij kan u dan steeds bijstaan indien u vragen heeft over de regio of over uw verblijf. Natuurlijk kan u ons bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be ook altijd contacteren. Om er zeker van te zijn dat iedereen bij ons zijn ideale vakantieverblijf kan vinden, bieden we u verschillende mogelijkheden. Zo kan u op onze website zoeken naar o.a.:

Vakantiehuizen met zwembad

Vakantiewoning in de Franse Ardennen

Vakantie met uw huisdier in Frankrijk

Kindvriendelijke vakantiewoningen

Vakantiehuizen met wifi

Vind uw ideale vakantiehuis in de Champagnestreek!

Wilt u graag genieten van een vakantiehuis in de Champagnestreek? Neem dan zeker eens een kijkje onderaan deze pagina! Daar vindt u enkele accommodaties waar u kan genieten van de prachtige combinaties van cultuur, sfeer, natuur en gastronomie die Frankrijk u te bieden heeft.

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!