Vakantiehuizen in Haute-Normandie

Met een vakantiehuis in Normandië kan uw vakantie niet meer stuk! Vakantiehuizen in Frankrijk.be maakt daarom voor u een selectie van de beste vakantiewoningen die te vinden zijn in deze regio. Zo kan u na een dag vol belevenissen ’s avonds tot rust komen in het comfort van een goed verzorgde vakantiewoning in het prachtige Normandië.

Een must-see in deze Franse streek is de Mont Saint-Michel. Dit eiland staat niet voor niets op de UNESCO-Werelderfgoedlijst! Het rotsachtige gebied wordt gesierd door een middeleeuwse abdij die u spontaan meevoert doorheen de geschiedenis van Normandië. Mont Saint-Michel is enkel bereikbaar voor voetgangers, dus u kan rustig de tijd nemen om te genieten van het spectaculaire uitzicht dat het eiland u biedt.

Wilt u zich onderdompelen in de cultuur van Normandië? Dan moet u zeker langs Rouen gaan, de culturele hoofdstad van de regio. Het centrum van deze stad is zeer indrukwekkend en er zijn tal van belevenissen: het Museum voor Schone Kunsten, vele eeuwenoude kerken, de Place Vieux-Marché, … Het houdt maar niet op! Laat u gerust meevoeren door de gezellige straatjes van deze stad, u zal er geen spijt van krijgen.

Vakantie in Basse-Normandië

Basse-Normandië bestaat uit de departementen Calvados, Manche en Orne. Basse-Normandië bevat enorm veel bezienswaardigheden die zeker de moeite van een bezoekje waard zijn. De weelderige natuur zorgt ervoor dat wandelingen en fietstochten van een ongelofelijk uitzicht worden verzorgd. Ook eten en drinken is een fantastische ervaring in deze streek, die bekend staat om haar culinaire lekkernijen zoals Calvados. Alle ingrediënten voor een geslaagde, rustgevende vakantie zijn hier aanwezig! U kan eindeloos rondwandelen in een van de pittoreske dorpjes die Normandië te bieden heeft. Geliefd onder velen is het kleine stadje Honfleur, waar ook geen gebrek is aan gezellige terrasjes en een authentiek vakantiegevoel.

Verblijf in Haute-Normandië

Haute-Normandie is een regio aan de kust van Frankrijk en bestaat uit de departementen Eure et Seine-Maritime. Aan de kust vindt men vele grillige (krijt)formaties, falaises, met hier en daar kiezel -en zandstranden. Een deel van de kust heet Côte Fleurie (bloemenkust). Dit gebied is bekend om zijn camenbert. landinwaarts vindt men prachtig groen, bosrijk en heuvelachtig gebieden rond de Seine, gevuld met appelboomgaarden en weilanden. De aantrekkelijkste maanden om naar Normandië op vakantie te gaan zijn Juli en Augustus.

Vind hier uw perfecte vakantiewoning in Normanië!

Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be vindt u ongetwijfeld een vakantiehuis in Normandië dat past bij uw reisgezelschap! Neem eens een kijkje onderaan deze pagina, waar u enkele suggesties terugvindt voor accommodaties tijdens uw vakantie in Frankrijk.

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!