Vakantiehuizen in Midi-Pyrénées (Occitanie)

Met een vakantiehuis in de Franse Pyreneeën kan uw vakantie niet meer stuk. Deze regio staat bekend om zijn schitterende natuur en is zeer geliefd onder sportievelingen. Aan cultuur en gezelligheid is er echter ook geen gebrek! Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be hebben we daarom voor een kwalitatief aanbod aan vakantiehuizen in de Pyreneeën gezorgd. Hierdoor kan u deze prachtige streek ontdekken vanuit het comfort van uw eigen vakantiewoning.

Een must-see in de Pyreneeën is de grotte de Niaux. In deze grot zijn veel prehistorische muurschilderingen aangetroffen, die u een unieke blik laten werpen in de geschiedenis van Frankrijk. Een bezoekje aan deze grot is vooral weggelegd voor echte avonturiers: er zijn geen artificiële wandelpaden aangelegd. Ook het prachtige Carcassonne is niet te missen: UNESCO heeft deze stad zelfs uitgeroepen tot werelderfgoed dankzij haar authentieke middeleeuwse uiterlijk. De Col du Tourmalet en Col d’Aubisque zijn ook zeker een bezoek waard. Deze bergpassen bieden niet alleen een uniek uitzicht op de prachtige natuur van de Pyreneeën, ze zijn ook bekend geworden dankzij de Tour de France, waar ze bekende klimpunten vormen.

Beslis zelf over uw vakantie!

Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be hebben we een aanbod samengesteld aan gevarieerde vakantiehuizen in de Pyreneeën en andere Franse regio’s. Hierdoor kan ieder reisgezelschap genieten van hun vakantie zoals ze dat zelf graag willen. U wordt door ons altijd in contact gesteld met de persoon die uw verblijf aan u verhuurt, zodat u met eventuele vragen bij hem terechtkan. Natuurlijk kan u ook steeds bij ons team terecht! Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment aan vakantieverblijven:

Kindvriendelijke vakantiehuizen

Vakantiehuizen voor groepen

Luxe vakantiehuizen in Frankrijk

Vakantiehuizen met privézwembad

Op vakantie naar Frankrijk met uw huisdier

Kies uw vakantiehuis uit in de Pyreneeën!

Heeft u ook zin om te genieten van de prachtige natuur en de rijke cultuur van deze Franse streek? Neem dan een kijkje onderaan deze pagina om ons aanbod aan vakantiehuizen in de Pyreneeën te ontdekken! Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be vindt u zeker uw ideale vakantiewoning.

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!