Vakantiehuizen in Nord-Pas-de-Calais

Vanuit het comfort van een vakantiehuis in Nord-Pas-de-Calais kan u optimaal van deze Franse regio genieten. Dit prachtige kustgebied heeft een rijke geschiedenis en biedt vele mogelijkheden voor verschillende vakantieactiviteiten. Zo kan u er zalig fietsen en wandelen. Daarnaast kan u ook genieten van heerlijk eten in gezellige dorpjes. Via Vakantiehuizen in Frankrijk.be kan u deze populaire streek verkennen vanuit uw eigen vakantiehuis in Nord-Pas-de-Calais.

Eén van de meest gekende bezienswaardigheden in Nord-Pas-de-Calais is de Opaalkust. Hier vindt u niet alleen prachtige kliffen terug, zoals de Cap Gris-Nez, maar ook gezellige terrasjes en winkelstraatjes. U kan ook lange wandelingen maken op de grote zandstranden die aan de kust te vinden zijn. Ideaal om even helemaal uit te waaien! Houdt u meer van avontuur? Dan kan u deelnemen aan de vele watersporten die worden aangeboden aan de kust. Voor cultuurliefhebbers is een trip naar Boulogne-sur-Mer dan weer onmisbaar op de agenda. In deze historische stad vindt u een rijke geschiedenis die u kan ontdekken via bezienswaardigheden als La Crypte de Notre Dame en de Promenade des Remparts.

Stel uw eigen vakantie samen!

Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be willen we zorgen voor een aanbod aan vakantieverblijven voor ieder soort reisgezelschap. Daarom hebben we voor u een kwalitatief assortiment aan vakantiehuizen in Nord-Pas-de-Calais en andere Franse regio’s samengesteld. Iedereen kan bij ons zo zijn ideale verblijf vinden! Om optimaal comfort te garanderen brengen wij u in direct contact met de verhuurder van uw accommodatie. Hierdoor kan u met eventuele vragen zowel bij hem als bij ons terecht. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod aan verschillende vakantiewoningen:

Kindvriendelijke vakantiehuizen

Op vakantie in Frankrijk met uw huisdier

Luxe vakantiehuizen in Frankrijk

Vakantiehuizen met zwembad

Groepsvakanties in Frankrijk


Ontdek onze vakantiehuizen in Nord-Pas-de-Calais!

Bent u er klaar voor om te genieten van het prachtige Frankrijk? Kijk dan eens onderaan deze pagina! Daar vindt u namelijk verschillende vakantiehuizen in Nord-Pas-de-Calais. Ook vakantiewoningen in andere Franse streken kan u terugvinden op onze website. Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be vindt iedereen namelijk een verblijf naar zijn wensen!

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!