Vakantiehuizen in Pays de la Loire

Tot rust komen in een vakantiehuis in Pays de la Loire, wie wil dat nu niet? Deze mooie regio, die bekendstaat als ‘de tuin van Frankrijk’, staat bekend om zijn indrukwekkende natuurlandschappen. Het landschap is zeer divers en heeft al vele harten veroverd dankzij de weelderige flora en fauna die er aanwezig zijn. Natuurliefhebbers kunnen hier genieten van ongerepte landschappen en fantastische wandelingen. Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be laten we u genieten van dit gebied vanuit uw eigen vakantiehuis in Pays de la Loire.

Naast de prachtige natuur heeft Pays de la Loire nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan Saumur, een middeleeuwse stad die ‘de parel van Anjou’ wordt genoemd. Deze stad is de thuisbasis van o.a. de Église Saint-Pierre de Saumur, een 17e -eeuws bouwwerk dat zich bevindt op een gezellig plein waar u kan genieten van het lekkere eten uit de regio. Nog een culturele must-see is het kasteel van Brissac-Quincé. Met wel zeven verdiepingen is dit het hoogste kasteel van heel Frankrijk. Tijdens een bezoek aan het kasteel komt u vele historische kunstwerken tegen.

Kies zelf uw vakantie!

Ieder reisgezelschap stelt andere vereisten aan hun vakantie. Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be hebben we daarom een divers aanbod samengesteld van vakantiehuizen in Pays de la Loire andere Franse regio’s! Het is fantastisch om heel de dag de streek te kunnen verkennen, maar het fijnste moment van de dag is het aankomen in uw comfortabele vakantiewoning en heerlijk na te genieten. U wordt door ons altijd in contact gesteld met de verhuurder van het verblijf zodat u met eventuele vragen bij hem terecht kan. Wij staan natuurlijk ook steeds voor u klaar om te helpen waar dat nodig is. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod van verschillende vakantiewoningen:

Kindvriendelijke vakantiehuizen

Vakantiehuizen in Frankrijk voor groepen

Op vakantie met uw huisdier in Frankrijk

Vakantiehuizen met zwembad

Vakantiehuizen met internet

Ontdek ons aanbod aan vakantiehuizen in Pays de la Loire!

Bent u klaar voor een welverdiende vakantie? Neem dan een kijkje onderaan deze pagina om ons aanbod aan vakantiewoningen in Pays de la Loire te ontdekken! Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be vindt u steeds de accommodatie die past bij u en uw reisgezelschap!

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!