Vakantiehuizen in Picardie

Uw vakantie kan beginnen met een vakantiehuis in Picardië! In dit levendige gebied kan u vele culturele monumenten bezoeken of gewoon even tot rust komen en genieten van het prachtige uitzicht. Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be willen we u laten genieten van deze populaire streek door een selectie te maken van kwalitatieve vakantiehuizen in Picardië. Ieder reisgezelschap kan bij ons een geschikt verblijf vinden!

Een echte aanrader is de Cathedrale Notre-Dame in Amiens. Deze kathedraal is niet voor niets op de Werelderfgoedlijst geplaatst: het is een plaatje om te zien. Na een kleine wandeling vanaf de kathedraal bevindt u zich bij de Hortillonnages van Amiens. Deze volkstuintjes vormen de perfecte achtergrond voor een ontspannende boottocht in de Franse zon. Breng ook zeker een bezoek aan Aisnes, meer bepaald het stadje Laon. Binnen de stadsmuren waant u zich direct in de middeleeuwen, wat deze stad een unieke manier maakt om de Franse geschiedenis echt te beleven.

Bepaal zelf het verloop van uw vakantie!

Om aan de wensen van ieder reisgezelschap te kunnen voldoen, hebben we bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be een divers aanbod aan vakantiewoningen in Picardië en andere Franse regio’s. Nadat u een hele dag nieuwe indrukken heeft opgedaan en de streek heeft verkend, kan u nagenieten in het comfort van uw eigen vakantiewoning. Wij zorgen er steeds voor dat er een direct contact is tussen u en de verhuurder van het verblijf. Als u eventuele vragen heeft, kan u bij hem terecht, maar natuurlijk ook bij ons team. Hier vindt u een greep uit ons assortiment aan verschillende soorten vakanties:

Groepsvakanties in Frankrijk

Kindvriendelijke vakantiewoningen

Vakantiehuizen met privézwembad

Vakantie in de Provence

Vakantiehuizen met internet

Kies uw vakantiehuis in Picardië!

Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be zorgen we ervoor dat u en uw reisgezelschap de ideale vakantiewoning in Picardië kunnen vinden! Neem zeker een kijkje onderaan deze pagina. Hier kan u namelijk verschillende voorstellen zien van vakantiewoningen uit ons assortiment.

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!