Franse Ardennen

Een vakantiewoning in de Franse Ardennen boeken is de ideale manier om tot rust te komen. Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be bieden we u een kwalitatief hoogstaand aanbod aan verschillende soorten vakantiehuizen in de Franse Ardennen!

Deze regio is zeer geliefd onder wandelaars en fietsers dankzij de mooie natuurgebieden die er te vinden zijn. De vele bossen maken de Franse Ardennen namelijk een aangename omgeving. Buiten de mooie natuur is er nog veel meer te zien in deze streek, zoals het dorpje Sedan. Dit dorp is geliefd omwille van de middeleeuwse bouwwerken die er te vinden zijn. Vooral de vijftiende-eeuwse burcht is populair, dit is namelijk de enige in Europa die nog volledig in tact is. 

Vanuit uw vakantiewoning in de Franse Ardennen kan u een uitstap plannen naar Charleville-Méziers, een stad met een rijke historie waar veel te beleven valt. De beste manier om dit plekje te ontdekken is te voet, zo kan u namelijk makkelijk even stoppen om een kijkje te nemen bij de restanten van de oude stadsmuren of de indrukwekkende Place Ducale. Dit plein leidt u naar de gezellige winkelstraatjes die het stadje u te bieden heeft. 

Mogelijkheden voor uw vakantie 

Niets is fijner dan in uw vakantiewoning te kunnen nagenieten van de dag die u heeft beleefd tijdens uw vakantie. Daarom hebben we bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be voor u een assortiment samengesteld van de meest kwalitatieve vakantiewoningen. Om uw verblijf in de vakantiewoning zo aangenaam mogelijk te maken stellen wij u altijd rechtstreeks in contact met de verhuurder. Indien u vragen heeft, kan u steeds bij hem terecht. Natuurlijk staan wij ook steeds voor u klaar! Vakantiehuizen in Frankrijk.be biedt u graag verschillende mogelijkheden als het gaat om uw vakantiehuis, zoals u kan zien in deze greep uit ons aanbod:

Vakantiehuizen met zwembad

Vakantie in Frankrijk met huisdier

Groepsvakanties in Frankrijk

Vakantiehuizen met wifi

Kindvriendelijke vakantiewoningen

Ontdek hier uw ideale vakantiehuis in de Franse Ardennen

Vind uw ideale vakantiewoning in de Franse Ardennen via het kwalitatieve aanbod van Vakantiehuizen in Frankrijk.be en geniet van al het moois wat de regio u te bieden 

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!