Vakantiehuis aan de Côte d’Azur

Een vakantiehuis in de Côte d’Azur huren is dé manier om samen met uw familie of vrienden ontspannen vakantie te vieren in een luxueuze omgeving. Deze regio wisselt af tussen grote steden als Saint-Tropez of Antibes en kleine, pittoreske dorpjes zoals Èze. Zowel rust als avontuur kunnen dus in de Côte d’Azur gevonden worden.

De luxueuze omgeving van de kust is enorm geliefd onder vakantiegangers. Het blauwe zeewater en de alom aanwezige natuur zorgt ervoor dat de ervaring van een vakantie aan de Côte d’Azur onvergetelijk wordt. Het uitzicht is echter niet het enige wat dit prachtige gebied te bieden heeft: er zijn talloze bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen.

Na uw ontdekkingen in de regio kan u in alle rust nagenieten van uw nieuwe herinneringen in uw vakantiehuis in Côte d’Azur. Ook als u het avontuur een dagje wilt overslaan om gewoon van het zalige klimaat te genieten, is de vakantiewoning een heerlijke thuisbasis.

Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0) 78 48 04 15. Wij helpen u graag verder!

Côte d’Azur; een veelzijdige regio, mooi vanuit een vakantiehuis

De kust biedt haar bezoekers een enorme variatie aan activiteiten en bezienswaardigheden. Hierdoor kan iedereen er zijn zin vinden. Of u nu verzot bent op cultuur of juist een wat meer avontuurlijke vakantie wilt, de Côte d’Azur heeft het allemaal.

Er zijn bijvoorbeeld verschillende interessante musea te bezoeken aan de kust, zoals het Parfummuseum, of het Musée Matisse. Ook kan u restanten bekijken van een eeuwenoud Romeins bouwwerk: het Amfitheater in Fréjus. Na uw culturele uitstap kan u rustig langs de Promenade de la Croisette wandelen, waar veel beroemdheden graag gaan winkelen.

Niks is zo fijn om op het einde van de dag tot rust te komen in een aangename, luxe omgeving. Daarom is een vakantiewoning van Vakantiehuizen in Frankrijk.be de ideale manier om uw vakantie aan de Côte d’Azur helemaal af te maken. Door ons wordt namelijk enkel het beste aanbod aan vakantiewoningen voor u geselecteerd.

Ons aanbod vakantiehuizen aan de Côte d’Azur

Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom verkiezen wij een kleiner aanbod met hoge kwaliteit boven een groot aanbod waar men het overzicht al snel kan verliezen. Als u dus een van onze vakantiehuizen boekt, kan u er zeker van zijn dat deze van goede kwaliteit is.

Natuurlijk willen we uw vakantie zo aangenaam mogelijk maken. Daarom stellen we u in direct contact met de verhuurder van de woning die u uitkiest. Op die manier kan u zonder omslachtige tussenstappen al uw vragen stellen aan de juiste persoon. Wij staan zelf ook telkens klaar om u verder te helpen indien u vragen of opmerkingen heeft.

Een vakantiehuis in de Côte d’Azur zijn niet het enige wat wij u aanbieden. Hieronder kan u een kleine selectie vinden uit ons volledige aanbod:

Vakantiehuizen in de Provence

Kindvriendelijke vakanties in Frankrijk

Vakantiewoning in Auvergne

Op vakantie met uw huisdier

Groepsvakanties in Frankrijk

Vind hier uw ideale vakantiehuis aan de Côte d’Azur

Voor meer informatie over alle verschillende opties die wij bieden voor een vakantiehuis aan de Côte d’Azur kan u de website doorzoeken. Zo kan u rustig de vakantie selecteren die het beste bij u past. Als u vragen heeft, kan u ons bereiken op het telefoonnummer +32 (0) 499 36 99 63. Wij helpen u graag verder!

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!