Vakantiehuis in de buurt van Mont Ventoux


Bewondert u graag een speciaal stukje natuur in de frisse buitenlucht? Dan is een vakantiehuis in Mont Ventoux echt iets voor u ! De Reus van de Provence is met zijn 1.912 meter hoogte is uniek in de regio: geen enkele andere berg in de omgeving kan aan de Mont Ventoux tippen.

Door de grote verscheidenheid aan natuur en de vele activiteiten die in de regio te doen zijn biedt de Mont Ventoux voor ieder wat wils. Het is daarom ook de ideale plek om samen met uw familie of vrienden een vakantiewoning te huren.

Dit door UNESCO beschermde gebied is onder velen bekend als een figurant in verschillende wielerwedstrijden, de bekendste zijnde de Ronde van Frankrijk. Maar dat is lang niet het enige wat deze prachtige regio te bieden heeft. Wanneer u klaar bent met overdag het indrukwekkende landschap en de cultuur te ontdekken, kan u rustig nagenieten in uw privé vakantiehuis in Mont Ventoux.

Heeft u vragen over de vakantiehuizen? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +32 (0) 78 48 04 15 en helpen u graag verder.

Verschillende activiteiten voor iedereen rond de Mont Ventoux

Voor veel sportievelingen zal de Mont Ventoux geen vreemde zijn. Het gebied is een paradijs voor fietsers en wandelaars dankzij de vele fiets- en wandelroutes die in de regio zijn afgebakend. Een van de routes die men kan volgen is de route van de Gorges de la Nesque, die ruim 22 kilometer omhoog klimt via de meest schitterende landschappen.

Ook voor liefhebbers van cultuur en gastronomie is Mont Ventoux een prachtige plek om een vakantiewoning te huren. Nabij Mont Ventoux liggen namelijk verschillende dorpen en steden waar tal van verschillende activiteiten te doen zijn. Zo kan u een bezoekje brengen aan een van de vele wijnboeren in de streek.

Bent u eerder een cultuurliefhebber, dan kan u de middeleeuwse stadjes in de streek ontdekken. Verdwaal bijvoorbeeld te fiets of te voet in de authentieke straatjes van Malaucene. Ook zeker de moeite waard zijn de ludieke Franse markten, zoals de Marché Provençal in Bédoin. Na elke dag vol ontdekkingen kan u tijd voor uzelf nemen door te ontspannen in uw vakantiehuis, waarvan de kwaliteit door Vakantiehuizen in Frankrijk.be nauwgezet wordt opgevolgd.

Vakantiehuis in Mont Ventoux: kwaliteit gegarandeerd

Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be maken wij een strenge selectie van de vakantiewoningen die door ons worden aangeboden. Zo garanderen we dat de woningen die u huurt van goede kwaliteit zijn. Ook stellen we u in direct contact met de verhuurder van de woning, zodat u uw vragen kan stellen zonder allerlei omslachtige tussenstappen. Natuurlijk staan wij zelf ook altijd klaar om u te helpen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

De vakantiehuizen in Mont Ventoux zijn niet het enige wat wij aanbieden. Ons aanbod van vakantiewoningen in Frankrijk is zeer ruim, zodat aan ieders wensen kan worden voldaan. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod:

  • Vakantiehuizen in Provence
  • Kindvriendelijke vakanties in Frankrijk
  • Vakantiehuizen met privé zwembad
  • Uw huisdier mee op vakantie

Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod, dat u kan verkennen op onze website.

Vind uw ideale vakantiehuis

Indien u graag een vakantiehuis in Mont Ventoux wilt huren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen indien u vragen en eventuele opmerkingen heeft. U kan dit doen door te bellen naar het nummer +32 (0) 499 36 99 63. Wij helpen u graag verder!Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!