Vakantiehuis aan golfbaan

Als u op zoek bent naar een vakantiehuis in Frankrijk met een golfbaan in de buurt, zijn er verschillende regio's waar u rekening mee kunt houden. Hier zijn enkele populaire regio's in Frankrijk met golfbanen en vakantiehuizen:

Côte d'Azur: Deze regio in Zuidoost-Frankrijk staat bekend om zijn prachtige kustlijn en luxe resorts. Er zijn verschillende golfbanen langs de kust, zoals Golf de Saint-Endréol en Golf de Terre Blanche.

Provence: De Provence biedt een prachtig landschap, pittoreske dorpjes en een aantal mooie golfbanen. Enkele bekende golfbanen zijn Golf de Pont Royal en Golf de Servanes.

Biarritz: Gelegen aan de Atlantische kust, staat Biarritz bekend om zijn prachtige stranden en geweldige surfomstandigheden. Er zijn ook enkele golfbanen in de omgeving, zoals Golf de Biarritz Le Phare en Golf d'Arcangues.

Bordeaux: Deze regio is beroemd om zijn wijngaarden en heerlijke wijn. Naast wijnproeven kunt u ook genieten van golfen op golfbanen zoals Golf du Médoc Resort en Golf de Bordeaux Lac.

Loirevallei: Deze regio staat bekend om zijn prachtige kastelen en landschappen. In de buurt van de Loirevallei zijn er ook enkele golfbanen, zoals Golf de Tours Ardrée en Golf de Loches-Verneuil.

Bij het zoeken naar een vakantiehuis met een golfbaan in de buurt is het handig om te kijken naar accommodaties die zich binnen een redelijke afstand van de gewenste golfbanen bevinden.

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!